VESTI

Jakne od kafe džakova osvajaju svet!?

Kafa osvaja naš život, tako da postaje normalno da ona ulazi i u modnu industriju. Za sada kafe zrna nisu deo mode, ali jesu vreće od jute, u kojima se sirova kafa prenosi…

Novonastala kompanija iz Lajpciga rešila je da osvoji modni svet jaknama od jute koje su za svega nekoliko meseci postale hit u svetu. Za sada je jedina opcija da se jakne naručuju online, ali uskoro je planirano da “Coffee jacket” uđe u nekoliko modnih franšiza.

Vlasnici se hvale da su džakovi od kojih se prave jakne izuzetno meke i da su autentične, odnosno da je u njima stvarno transportovana kafa sa raznih krajeva sveta. Jakne od jute se mogu lako prati, a posebno su srećni što je svaka jakna ručno pravljena.

Čuveni američki glumac, nemačkog porekla Ralf Miler, koji je bio i Mister Univerzum oduševljen je novim jaknama.

“Ova jakna je sjajna i pravo je čudo šta može da se uradi sa vrećama za kafu. Zalažem se za očuvanje prirode i ovo je pravi put”, rekao je Miler.

Jakne od vreća kafe nisu baš pristačne za srpske kafopije. Sako za džentlmene košta 398, dok je jakna 498 evra. Damski sako je, takođe, 398 evra!

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *