VESTI

Barcaffe “driluje” najbolje bariste

Posle sjajno organizovanog takmičenja u Bitef Art Cafeu, operativci Barcaffea su rešili da “izdriluju” najbolje takmičare koji će u finalnom takmičenju početkom septembra u Ljubljani imati prilike da pokažu sav svoj kvalitet.

Labaratorija Granda bila je mesto okupljanja troje najbolje plasiranih barista sa takmičenja u late artu u Beogradu, koji su na “druženje” sa trenerima Novakom Nenezićem i Sinišom Radivojevićem došli sa puno želje da se spreme još bolje i da u Sloveniji pokažu da su spremni da jurišaju na regionalnu titulu.

Na “drilu” kod sjajnog dvojca iz Barcaffea su bili Bogdan Radosavljević, Bojan Stilin i Sofija Janković koja je osvojila prvo mesto na premijernom takmičenju.

VIDEO: Latte art takmičenje Barcaffe

” Svakodnevna edukacija je jedini uslov da se napreduje. Naši takmičari imaju potencijal, ali na njima je koliko će biti dobri u Sloveniji u velikom finalu. Imaju volju da rade, a mi u Barcafeu želimo da im pomognemo da budu mnogo bolji”, rekao je Novak Nenezić.

VAŽNO: Kako je bilo na Barcaffe takmičenju!

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *