VESTI

Betonski aparat za kafu!?

Šoljica vašeg omiljenog espresa je sve što vam treba za početak savršenog dana, zar ne?

A da li ste ikad razmišljali o tome da taj doživljaj podignete na viši novo? Jedan proizvođač aparata za espreso kafu je odlučio da stvari preokrene u malo ekstremnijem pravcu. Bez obzira da li vam se sviđa ili ne, imaćete nesumnjivo čvrst stav prema brutalističkom dizajnu. Pristalice ovog stila vole njegove dramatične i monumentalne osobine.

Međutim, aparat za espreso kafu može vrlo lako da sruši predrasude o brutalističkom stilu. Studio iz San Fraciska Montaag predstavio je javnosti jedinstven AnZa Espresso aparat. Drugačiji od svega što ste do sad imali prilike da vidite, ovaj aparat za kafu je zapravo rođen u radionici u dvorištu njenog tvorca. Neobično spajanje dizajnerske veštine i radionice za popravku espresa, dovelo je do stvaranja vrlo originalnog dela.

Ovaj studio veruje da je poenta dizajna u različitosti. Ako se svaki aparat za kafu pravi od istih materijala i ako se koristi pritom kafa istog kvaliteta, gde je u svemu tome vrednost? Dodatna vrednost AnZa aparata iskazuje se kroz neobičan izbor materijala za izradu aparata. 

AnZa betonski aparat za kafu dostupan je u sirovoj sivoj varijanti i u beloj koja dodatno unosi eleganciju u prostor, ali zadržava svoju suštinu brutalnosti. Dodatna funkcija ovih neverovatnih aparata za kafu je programiranje i daljinsko upravljanje.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *