VESTI

BGD VODIČ ZA KAFOPIJE: “Gradska kafeterija” za ponos kafopija sa Vračara

Korona nam je mnogo toga oduzela, ali moramo priznati da je globalna epidemija “rodila” još jedno mesto za ponos svih kafe zaljubljenika. Od pre nekoliko meseci kafopije sa Vračara i okoline mogu da uživaju u “Gradskoj kafeteriji” u sred Sinđelićeve ulice (broj 22).

Diskretno mesto, u kojem je svaki detalj sa mnogo ljubavi izabran, pokazatelj je da nije nemoguće da se samo stanovnici Vračara zalepe za “svilu u kadifu”, već da je sasvim realno da jedan skromno opremljen lokal dobro radi ako se “ukrsti” dobra kafa, domaćinski pristup gostu i “pitoma” atmosfera.

Iako sedite u sred gradske gužve, dolaskom u “Gradsku kafeteriju” (pogotovo u baštu) imate utisak da ste pobegli “iz divljine velegrada” i da se na pravom mestu gde možete da uživate u odličnoj ponudi. Kafu u ovom simpatičnom lokalu “potpisuju” znalci iz “Gradske pržionice” koji svaki kilogram kafe “neguju” na svoj način, tako da je zagarantovano da ćete dobiti odličan espreso i dobro pripremljen kapućino.

Za sada, možemo jedino zameriti što u “Gradskoj kafeteriji”, imamo samo jedan visoko kvalitetan espreso blend, ali po najavama sjajnog osoblja očekuje se da uskoro stigne novi kafemat i još jedan mlin.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *