VESTI

“Caffe Belardo” stiže u Srbiju

“Ljubav, strast prema kafi i italijanski ponos glavni su sastojci koji su oživeli ovaj zaista jedinstveni proizvod!” kaže gospodin Alferdo Belardo.  

Izbor odličnih sirovina, vrlo sporo pečenje, prisilno hlađenje vazduhom bez dodavanja vlage, vrlo visoki informativni standardi proizvoda su sastavni deo tradicije sa više od 43 godine iskustva.

Italijanski brend “Caffè Belardo” sastoji se od pažljivog izbora najfinijih sorti kafe, od Arabice i Robusta, ukrašenih specijalnom metodom pečenja zbog čega je izuzetno cenjen zanatski proizvod zbog svog mekog, okruglog i intenzivnog ukusa. Ono što takođe izdvaja ovaj brend je poseban spoj dizajniran da ponudi još dragoceniju kafu, slatkog ukusa i nepogrešivu aromu.

Visok kvalitet kafe nesumnjivo daje metoda pečenja: kafa se meša i sprema se na vrlo niskoj toploti kako bi se dobilo jednolično kuvanje i izvana i iznutra, unutar zrna i iznad svega ne bi odmah izložili sirovi proizvod visokom izvoru toplote koji bi ugrozio svojstva koje odlična kafa sadrži, kvalitet i ukus.

Nemojte propustiti da upoznate i kafu iz organskog uzgoja, vegansku i bez glutena. Uzgaja se u visokim planinama, kompletan je proizvod, sa slatkom i intenzivnom aromom. Njegov nizak sadržaj kofeina omogućava uživanje u bilo koje doba dana, a upravo svežina i pečenje garantuju njegovu svežinu i optimalan kvalitet.

Sve veća potrošnja ovog proizvoda je oličenje svesti i posvećenosti budućnosti planete i ljudskog stanovništva kao i zaštiti životne sredine.

Zadovoljstvo nam je da prvi put i u Srbiji, “Caffe Belardo” će se predstaviti na “Nedelji italijanske kuhinje u svetu” na MADE IN ITALY događaju koji će se održati 23. i 24. novembra  2019. od 13h u hotelu “Majestic”. Dobro došli na degustaciju najukusnije italijanske kafe koja postoji!

Rezervišite B2b degustaciju na office@zoemilano.rs 

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *