VESTI

“Caffe Nero” stiže u Beograd!?

Čuvena franšiza “Caffe Nero”, koja već dugo posluje u 11 zemalja sveta, rešila je da “napadne” naš region, odnosno da svoj prvi lokal otvori u Beogradu! Po planu, operativaca kompanije na čelu sa Gerijem Fordoma, planirano je da prvi lokal prezentuju krajem 2020. godine.

Kompanija koja u “CV” ima čak 1026 lokala spremna je da investira u neku od zemalja zapadnog Balkana, a zbog velikog broja turista koji posećuju glavni grad Srbije, ozbiljno se razmatra da to bude Beograd.

“Caffe Nero” je izuzetno uspešan u Velikoj Britaniji gde ima skoro 10 posto udela u tržištu kafe. Iako su u toku 2019. godine zatvorili čak 19 lokala u Britaniji, još uvek se smatraju za izuzetno uspešnu kompaniju zbog skoka zarade u tekućoj godini.

Britanska franšiza napravila je revoluciju u Turskoj gde je u kratkom roku otvorila 60 šopova, tako da ne čudi što je za 2020. godinu planirano još 80 novih lokala širom Evrope.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *