VESTI

Caffico stigao među Beograđane

Kompanija Mileks, koja je već 30 godina aktivna u kafe biznisu, rešila je da “počasti” Beograđane lokalom “Caffico cafe” u kome će žitelji prestonice moći da uživaju u svim njihovim proizvodima, ali i u nekim slatkim “stvarima”.

Na početku ulice Ilije Garašanina (broj 3), možete uživati i u njihovom espreso programu, ali i u čuvenim blendovima tradicionalne domaće kafe po kojoj su poznati širom Srbije. Od prvog dana je pokrenuta akcija da za kupovinu 500 grama domaće kafe dobijate besplatno sjajan ceger od jute (materijal od kojih se prave kafe džakovi).

Za ljubitelje domaće kafe spremno je iznenađenje u vidu spremanja tradicionalne kafe na vrućem pesku.

Zanimljivo je da su u Mileksu odlučili da u šanku nemaju klasičan espreso aparat, već su šansu dali modernim tehnologijama. Naime, za spremanje kafe zadužen je aparat WMF 5000 koji košta nešto više od 10.000 evra, kako tvrde u Mileksu. Uloga bariste svedena je na minimum…

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

One Reply to “Caffico stigao među Beograđane

  1. Odlično rešenje Milex kompanije za postavljanje kafe aparata koje nudi mogućnost brže pripreme i kvalitetnije pripreme svake šoljice kafe ! Bravo i čestitam !!
    U 21 veku, konačno možemo naručiti 97 kafa odjednom a da ona prva napravljena bude vrela isto kao i poslednja pripremljena i istog kvaliteta .
    Bravo za Caffico !!
    Jedva čekam da udjem u lokal i poručim 97 espresso kafa odjednom .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *