VESTI

DA SE SETIMO:Nema tenisa bez espresa

Koliko je bitan espreso u svakodnevnom životu, kada želimo da se razbudimo i budemo bolji dokaz je Serena Vilijams koja je 2015. godine zatražila šoljicu espresa u momentima kada je igralameč sa Italijanskom Flavijom Penetom!

Legendarna Serena pobedila je Flaviju Penetu posle preokreta sa 0:6, 6:3, 6:0, a baš posle prvog seta, viđena je neuobičajena scena, pošto je najbolja teniserka sveta zabavila publiku, organizatore i sudiju naručivši kafu.

“Osećala sam da mi očajnički treba kafa, pitala sam samo da li je to dozvoljeno, pošto nikada nisam ranije to tražila. Bilo mi je neophodno da se razbudim”, rekla je Serena, koja je imala veliki problem sa navikavanjem na vremensku zonu po dolasku u australijski Pert.

Posle pauze koja je nasmejala i Penetu, usledio set sa pet brejkova i dosta neizvesnosti do završnice, ali je Serena bila potpuno dominantna u odlučujućem za preokret.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *