VESTI

Drive cafe prodao 6 miliona kafa!

Pravi poznavaoci espreso kafe pronašli su vrhunski ukus tradicionalne Italije u šoljici Drive Cafe kafe, savršenoj kombinaciji slatkih nota arabike i intenzivne arome robuste. Više od 6 miliona čaša ovog vrhunskog italijanskog espresa popijeno je tokom prethodne godine u Srbiji i regionu, čime Drive Cafe restorani, sa više od 300 lokacija u Srbiji, potvrđuju titulu najvećeg coffee shop-a u našoj zemlji.

Drive Cafe kafa predstavlja luksuzni blend kafe izvrsnog kvaliteta, poreklom iz najstarije italijanske pržionice. Kvalitet vrhunskog Drive Cafe espresa koji svakodnevno osvaja ljubitelje kafe, potvrđen je i na blind taste testu, odnosno na degustaciji zatvorenih očiju, čiji su ispitanici probali čak 32 blenda čuvenih proizvođača espresa. Pobednička mešavina spakovana je upravo u šoljici Drive Cafe kafe, a koja je nastala kao rezultat spajanja više vrsta kafe.

Tokom jedinstvenog načina pripreme svaka sorta se prži posebno, kako bi se razvio njen pun ukus i miris. Mešavina bogate arome i neodoljivog ukusa može se osetiti u svakom gutljaju Drive Cafe kafe, u kojoj vozači, suvozači i ostali ljubitelji najpopularnijeg napitka na planeti mogu da uživaju na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama u Srbiji i šire.


Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *