VESTI

Gigantski Starbaks u Čikagu

Starbucks-ov šesti lokal u Čikagu najveći je od 30.000+ svetskih “prodavnica”, a dimenzije su gigantske – 35.000 kvadratnih metara na pet spratova!!!

“Chicago Reserve Roasteri “se pridružio postojećem međunarodnom portfelju Starbucks supermarketa prodavnica u Sijetlu, Šangaju, Milanu , Njujorku i Tokiju .

Zamišljen kao “petospratna slava kafi, zanatima i Čikagu”, Chicago Reserve Roasteri će proizvesti male serije specijalne marke “Reserve” kafe brenda Starbucks. U mega lokalu se nalaze butik milanske pekarne “Princi” i bar “Arriviamo” koji poslužuje koktele natopljene kafom.

Istaknute dizajnerske karakteristike uključuju čeličnu degagacionu čašu od 56 stopa, najveću takvu strukturu među Portbucks-ovim portfeljom Reserve Roasteri. Zakrivljene pokretne stepenice nude posetiocima panoramu kafe u velikog pržionici.

Vrhunsko iskustvo u prodavnici takođe dolazi sa premium cenama. Espresso u Chicago Reserve Roasteri košta 4,50 dolara u poređenju s 1,95 dolara u većini Starbuks lokala.

„Ovi Roasteries pojačavaju Starbucks brend, služe kao čvorišta za inovacije i stvaraju iskustva za milione kupaca širom sveta“, rekao je izvršni direktor Starbucks-a Kevin Džonson.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *