VESTI

Golub “sleteo” u Grand kafu

Dosadašnji marketing menadžer novih kategorija Strateško poslovnog područja Kafa u Atlantic Grupi, Zoran Golub, u skladu sa organizacionom promenom, preuzeo je poziciju direktora marketinga Grand kafe.

Golub se Atlantic Grupi pridružio 2017. godine, a radno iskustvo u oblasti marketinga gradio je u kompanijama Apatinska pivara, Pepsico International, Strauss Adriatic i gde je radio na pozicijama marketing direktora i West Balkan Group brend menadžera.


Na prethodnoj poziciji u Atlantic Grupi, Zoran je sa svojim timom uspešno razvijao i implementirao važne projekte i kampanje, a neki od njih su i razvoj segmenta Black’n’Easy kafe, relanisranje Barcaffe brenda u kategoriji kapsula i regionalni ulazak u RTD kategoriju. Poslednji i najveći u nizu razvojnih projekata je jačanje regionalne pozicije u kategoriji instant kafe u okviru koga je predstavljen novi unapređeni portfolio kao i novi brend Insta grand.


“Moj poslovni cilj i zadatak na novoj poziciji je da prenesem svoje dugogodišnje iskustvo u daljem razvoju brendova i kategorija Grand kafe. Verujem da ću uz podršku sjajnog tima uspeti da implementiram marketinšku viziju kojom ćemo nastaviti da jačamo poziciju jednog od core brendova kompanije, unapređujemo portfolio proizvoda i tržišni nastup”, izjavio je Golub.

Izvor: eKapija

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *