VESTI

Grand Aroma nagrađuje kafopije

Želeći da vas podseti da život čine mala zadovoljstva, Grand Aroma kafa je organizovala nagradni konkurs „Uživanje za pamćenje“, u okviru koga vas poziva da u periodu od 8. aprila do 5. maja podelite trenutke zadovoljstva koja pamtite! U toku konkursa najkreativniji će biti  nagrađeni novim prilikama za uživanje – putovanjem u Terme Olimia u Sloveniji, kao i Grand Aroma poklon setovima za uživanje. 

Na pitanje šta je za vas uživanje svako od nas bi odgovorio različito, ali je osećaj zadovoljstva i sreće svima zajednički. Ako radost pronalazite i u naizgled malim, ali suštinski bitnim stvarima, bilo da je reč o uspomenama koje želite da zadržite ili trenucima uživanja u šoljici omiljene sveže mlevene kafe, pozivamo vas da se prijavite na konkurs, a Grand Aroma kafa će vas nagraditi novim uživanjem za pamćenje. 

Sve što je potrebno je da pronađete svoj primerak Grand Aroma poklon seta sa poslužavnikom u kome se nalazi alfanumerički kod, i nakon izvršene registracije na sajtu zivotsaaromom.rs, podelite fotografiju ili video zapis svog omiljenog trenutka, a u opisu nam objasnite zašto je baš on trenutak za pamćenje. Žiri će u svakom od četiri kruga konkursa izabrati četiri pobednika – tri dobitnika Aroma seta za uživanje i jednog dobitnika romantičnog SPA vikenda za dvoje u Terme Olimia.  

Više informacija o konkursu možete pronaći na sajtu zivotsaaromom.rs, kao i na Facebook stranici Grand Aroma kafe, a vaše je samo da ovekovečite trenutke koji vas inspirišu ili asociraju na zadovoljstvo i opišete ih na sajtu kako biste sebi i dragoj osobi pružili još koje uživanje za pamćenje.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *