VESTI

“Kafeterija”: Nismo otpuštali radnike, mi se širimo…

Najveći kafe lanac “Kafeterija”, oštro je reagovao na vest na našem portalu (“Kafeterija” zbog korone otpustila na desetine barista), tako da je iz njihove “centrale” stigao demanti koji objavljujemo u celosti poštujući novinarsku etiku.


“Obraćam vam se ispred Kafeterije, koja broji 200+ zaposlenih na 30 lokacija u Beogradu, Nišu, Novom Sadu i Crnoj Gori, vezano za vašu nedavno objavljenu vest na portalu : 

https://kafica.knj.rs/kafeterija-zbog-korone-otpustila-na-desetine-barista/


Osim što je objavljena vest neosnovana i nepotkrepljena dokazima, takođe je se narušava ugled vodećeg lanca kafeterija na Balkanu.Ljubazno vas molimo da pomenutu vest uklonite sa vašeg portala ili demantujete, budući da ni jedan deo teksta nije istinit. Nakon prestanka Covid-19/Korona pandemije, Kafeterija je otvorila još dve lokacije, pa s tim u vezi i potražujemo nove zaposlene za potrebe ovih, kao i budućih lokacija.
Smatrajte ovo opomenom pred utuženje. Ukoliko objavljena vest ostane na vašem portalu ili ne bude demantovana, slučaj će preuzeti pravni tim Kafeterije.


Hvala na razumevanju. Srdačan pozdrav,

Anđela Spasojević
Account Manager 

Bojan Đorđević
Polu čovek, polu kafa. Espreso “manijak” koji je spreman da se posvađa sa samim sobom zbog kafe. Neprekidni ispitivač beogradske kafe scene i sanjar o arabikama i robustama. Totalno opsednut aramoma i kritičkim stavom prema svim objektima u kojima se služi kafa.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *