VESTI

Kafica.rs postavlja Ginisov rekord!?! (VIDEO)

Međunarodni dan kafe, koji se slavio 29. septembra, a sada mnogo češće 1. oktobra, inspirisao je našu redakciju da napravimo nešto veliko i važno.

Uz razgovor uz kafu, odlučili smo da napravimo događaj posle kojeg ćemo ući u Ginisovu knjigu rekorda! Naime, posle nekoliko dana planiranja odlučili smo da prijavimo Ginisov rekord u konkurenciji kafe, odnosno da 24 časa neprekidno pravimo espreso!!!

Tražili smo odgovarajućeg baristi koji će sa nama krenuti na put neizvesnosti i realizaciji hrabre želje ali smo na kraju nismo uspeli da nađemo odgovarajućeg takmičara. Razočarani u potragu, odlučili smo da “prvoborca” nađemo u sopstvenim redovima.

Naš glavni urednik Bojan Đorđević pokušaće, od 28. septebra u 12 časova do istog vremena dan kasnije, da pravi neprekidno espreso kafe i da zajedno sa celim timom uđe u istoriju.

Planirano je da “napad na Ginisa” bude u kafeteriji “Mačka Tačka” na Karaburmi (Juhorska 33), uz veliku pomoć Abramo caffe .

Sve detalje oko ulaska u Ginisovu knjigu rekorda, kao i humanitarne akcije, možete videti na gsostovanju našeg urednika u jutanjem programu TV Happy.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *