VESTI

Knjiga po ceni kafe

Sigurno makar nekoliko puta nedeljno izađete sa prijateljima ili poznanicima na kafu u neki lokal u gradu. Ili pak volite sami da u toku dana sednete u neki kafić i naručite kafu dok čitate novine ili listate društvene mreže na svom telefonu.

Da li možete verovati da upravo za cenu te jedne kafe možete da oplemenite svoju ličnost? Da, jer je ovog trenutka u toku akcija gde za cenu jedne kafe možete kupiti knjigu!

Ovo vam može sigurno zvučati neverovatno, ali tačno je. Za cenu prosečne kafe u nekom od kafića u centru grada, nekom od poznatijih tržnih centara, ili uz reku, možete priuštiti sebi omiljenu knjigu. Ova neponovljiva akcija koju ne smete propustiti se nalazi OVDE.

Uz samo nekoliko lakih i jednostavnih koraka, neka od mnogih knjiga koje su trenutno na akciji može biti vaša! I što je najbolje od svega, knjiga koju ste naručili stiže vam u najkraćem mogućem roku direktno na vašu adresu, ili adresu neke vama drage osobe koju ste možda želeli da iznenadite.

Ne propustite ovu sjajnu priliku koja se ne viđa svaki dan, i naručite knjigu OVDE. Sigurni smo da se možete odreći makar jedne kafe nedeljno ili mesečno. Pogotovo ako za to dobijate neverovatnu riznicu znanja u vidu knjige koja će vam pomoći da se unapredite i postanete bolja i načitanija osoba širokih shvatanja.

Posetite online knjizaru www.knjigenadlanu.com i kupite knjigu po ceni od jedne kafe.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *