VESTI

“Luckin Coffee” veći od Starbucksa!?

Kineska kafe frašiza “Luckin Coffee”, nada se proširenju poslovnih aktivnosti, pokretanjem dva nova specijalizovana kafomata, što će ih zadržati na liderskom mestu.

Na konferenciji za novinare, izvršna direktorka Jenni Zhiia Kian, predstavila je “pametnu bezpilotnu” kafu Luckin Coffee Ekpress i pametnu prodajnu mašinu Luckin Pop Mini.

Koristeći Schaerer aparate za kafu, automati za prodaju e-trgovine povezani su sa Luckin-ovim sistemima za naručivanje i imaju tehnologiju prepoznavanja lica. Dok su Ekpress mašine namenjene oponašanju Luckinove standardne maloprodajne ponude, ‘Pop Mini’ mašine se mogu primeniti u van kuće, uključujući radna mesta, kampove i servisne stanice.

“Strategija maloprodaje bez osoblja predstavlja dalje produženje beskrajne scene Luckin Coffee-a“, rekao je Kian. „Kancelarije, fakultetski kampovi, bolnice, aerodromi, benzinske pumpe, zajednice – Ruiking kavaski UAV terminali biće svuda“, dodala je ona.

Krajem 2019. godine Luckin je objavio da je stigao do 4.507 kafeterija, pretekavši tržišnog lidera Starbucks-a , koji je za 20 godina “upisao” oko 4.300 šopova u Kini.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *