VESTI

Mrtav miš u “Mek” kafi!?!

Zamislite samo osećaj, kada u poslednjem srku vaše omiljene kafe, saznate da se na dnu kartonske šoljice nalazi mrtav miš!!!

Takvo iznenađenje doživeo je Kanađanin Ron Morais, koji je pre nekoliko godina, imao priliku da dođe u blizak kontakt sa preminulim glodarom.

“Uvek skidam poklopac kada popijem poslednji gutljaj kafe. Kada sam skinuo poklopac “malo” sam se iznenadio. Našao sam mrtvog miša. Zanima me kako je miš završio u mojoj šolji kafe”, zapitao se Morais.

McDonald’s Kanada pokrenula je istragu „izolovanog incidenta“ i posegnula da “uvređeni gospodin” dobije rezultat istrage.

“Bezbednost i kvalitet hrane glavni su prioritet za McDonald’s Kanadu i svi naši restorani su održani prema visokim industrijskim standardima. Tvrdnje o čistoći i sanitarnoj zaštiti shvatamo veoma ozbiljno. Saznavši za ovu situaciju, lokalni davalac franšize je odmah započeo istragu”, pisalo je u saopštenju.


U rezultatima istrage je rečeno da lokalna vlast nije pronašla “nikakve dokaze” o problemima sa štetočinama u restoranu brze hrane.

Da li je simpatični Ron izmislio celu priču ili su operativci “Meka” rešili da “uguše” novinsku znatiželju!?

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *