VESTI

Nema rekorda bez…Abramo kafe

Dva dana posle postavljanja Ginisovog rekorda postaje jasno koliko je bilo teško da se napravi ovaj maratonski kafe podvig. Dok sa svih strana dolaze čestitke, još jasnije je da bez dobre espreso mešavine nema velikog rezultata.

Težak posao našem uredniku Bojanu Đorđeviću koji se našao u ulozi bariste je bio olakšan pošto je imao pomoć u Abramo kafi. Naime, mala beogradska kompanija, sa proizvodnjom u Kragujevcu, poslala je ispred Bojana najprodavaniju mešavinu (Oro) koja se pokazala kao savršen espreso za ovu maratonsku trku.

Čelnik kompanije Pavle Pavlović na sebe je preuzeo brigu oko aparata i mlinova (servisiranje), tako da je Bojanu posao bio znatnu olakšan. Pored profesionalne pomoći, Pavlović se brinuo o najmanjim sitnicama na događaju, tako da od Kafice tima ima veliko “Hvala”.

Abramo caffe već nekoliko godina unazad ima biran krug klijenata u Srbiji, ali i u inostranstvu. Plan je da se proizvodnja podigne tokom 2020. godine ali i da se deo poslova prebaci u Kinu.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *