VESTI

Odakle potiče omiljena kafica?

Široki portfolio Doncafé proizvoda već godinama je izbor pravih ljubitelja kafe. Na naše tržište, osim dobro poznatih Minas, Moment i Strong, uveli su i jedinstvene, nove kategorije tradicionalne kafe.

Za sve one koji su okrenuti zdravijim odlukama i životnim navikama, tu je Doncafé Green active, kafa sa 30% više antioksidanasa, jedinjenja koja su najbolji sveznici zdravlja našeg organizma. Takođe, prvi put su kod nas uveli i oznaku Single Origin u kategoriji tradicionalne kafe. Single Origin je važna oznaka koja potvrđuje geografsko poreklo kafe, svedoči o tome da ona potiče iz jedinstvenog okruženja, iz jedne zemlje, regije ili sa jedne plantaže. Ukus Single Origin kafa poseduje karakteristike specifičnog područja na kojem je uzgajana, pokazuje njihovo poreklo i posebnim aromama i ukusom nas vodi do egzotičnih destinacija na kojima su ove kafe uzgajane.

U svojoj ponudi Doncafé ima kafe jedinstvenog geografskog porekla sa područja Ugande, Brazila, Hondurasa i Kolumbije, koje će obogatiti vaše trenutke i oduševiće najzahtevnije obožavaoce kafe.

Uz pravu domaću kafu većina nas započinje dan. Uz nju se budimo, družimo, završavamo važne dogovore. Nema osobe koja voli ovaj napitak, a da ne zna da pripremi savršenu tursku kafu. Voda, džezva i omiljena kafa, koji minut da voda provri, jedna do dve kašičice kafe, zakuvati i uživati!

Ali, da li biste se snašli sa raznolikošću ukusa i aroma koje neverovatan svet kafe nudi? Doncafé je  najstrastvenije poznavaoce kafe pitala da “na slepo” probaju Doncafé Single Origin. U ovom “testu” njihovog čula ukusa, znanja, iskustva i strasti prema kafi, otkrili su nam iz koje zemlje potiče njihov favorit?

Četiri šoljice, Single Origin Brazil, Uganda, Kolumbija i Honduras i veliki izazov za učesnike. Preplitale su se cvetne, arome meda, orašaste, citrusne note, tonovi čokolade.

U videu koji je snimljen, otkrijte koji Doncafé Single Origin je favorit “stručnoj” publici – Uganda, Brazil, Honduras ili Kolumbija?

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *