VESTI

Samit kafe stručnjaka u Trstu

Za kompanije iz italijanskog sektora kafe postala je tradicija da se svake dve godine, u sedištu Bazzara kafe, sastaju i aktivno učestvuju svi stručnjaci iz Italije, ali i ostatka Evrope. Manifestacija u Trstu je Meka za sve kafopije i cilj je da kafe stručnjaci razmene nove ideje.

Ipak, dvogodišnje čekanje će se prekinuti pošto 21. i 22. septembra na programu je događaj simboličnog naziva “Četvrti talas kafe” na kome će aktivno učestvovati Mauro Bazzara, Cosimo Libardo (Carimali), Sergio Barbarisi (BVT) i Andrea Lattuada (9bar), Giorgio Grasso (Arc), Luigi Odello (Iiac) i Mak Fabian (Demus), zajedno sa Andrejem Godinom (Umami Area), Francesco Sanapo (najbolji italijanski “tester” kafe u poslednjem Sigepu), Michele Cannone ( Lavazza) i Luigi Morello (Cimbali Group). Na kraju dana, nagrada za ‘Kafe ličnost godine’ biće dodeljena nekome za koga se smatra da je imao pozitivan uticaj na ceo sektor kafe.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *