VESTI

Starbaks u Beogradu počinje sa radom 16.aprila!

U utorak, 16. aprila, međunarodni lanac kafeterija svim beogradskim ljubiteljima kafe otvara svoja vrata u šoping centru Rajićeva!

Novootvorena kafeterija, smeštena u srcu Knez Mihailove ulice, prostire se na površini od 175 metara kvadratnih sa ukupno 104 sedeća mesta, uključujući 41 mesto na terasi. Dekor restorana je osmišljen u stilu prepoznatljivih boja brenda, a detalji i grafika u lokalu dočaravaju proces pravljenja zrna kafe.

“Starbaks” koristi isključivo arabika kafu iz više od 30 zemalja celog sveta. Veliki broj farmera, saradnika i dobavljača čine ogroman ekosistem, omogučavajući ponudu kafe u malim količinama i na meru.

Karta pića u beogradskoj “Starbaks” kafeteriji sastojaće se iz svih standardnih, kao i prolećnih promotivnih napitaka. Širok izbor kolača, grickalica, sendviča i jogurta pripremaće se za goste kafeterije, a osim toga, u kafeteriji će moći da se kupe i pakovanja kafe u zrnu, klasične “Starbaks” šolje, sezonske kolekcije šolja koje čuvaju toplotu i razni brendirani proizvodi, kao što su aparati za kafu i porcelan.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *