VESTI

Starbucks i kod kuće

Starbucks je u Srbiji lansirao nov način uživanja u kafi. Sada možete da uživate u Starbucs kafi i kod kuće. Fanovi američkog giganta mogu da kupe kapsule za NESCAFÉ Dolce Gusto aparate i na taj način da probaju omiljenu kafu…

Svi ljubitelji kafe sa istančanim ukusom od sada mogu da uživaju u liniji kapsula STARBUCKS BY NESCAFÉ® DOLCE GUSTO, koja sadrži 6 originalnih proizvoda – tri espresso ukusa i tri napitka s mlekom. Svakom zrnu kafe potreban je jedinstveni balans temperature i vremena da bi se postigao individualni vrhunac arome, kiselosti, punoće i ukusa. U svetu kafe razlikujemo tri vrste prženja: blonde roast (lagano pržena) – lagana i blaga, medium roast (srednje pržena) – blaga i uravnotežena, i dark roast (jako pržena) – punog tela i moćna.

STARBUCKS BLONDE Espresso Roast mekog i blagog ukusa, najblaža je pržena mešavina za espresso. STARBUCKS Single origin Colombia je stoprocentna kolumbijska kafa sa zaokruženom teksturom, sočnog i prepoznatljivog orašastog završnog ukusa. STARBUCKS Espresso Roast intenzivnog ukusa i oplemenjena slatkoćom karamelе, „srce“ je ručno pripremljene kafe sa mlekom.

I ovom linijom proizvoda nastavlja se globalna težnja kompanije za stoprocentno etičkom nabavkom kafe u saradnji sa ekološkom organizacijom Conservation International.

Ukoliko više volite napitke sa mlekom, odaberite bogati STARBUCKS Cappuccino, savršeno poznatog ukusa iz naših kafića, blagi i kremasti STARBUCKS Latte Macchiato, ili se prepustite savršenstvu ukusa mleka i karamelе u STARBUCKS Latte Macchiato Caramel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *