VESTI

TEST Coca cola plus coffee: Kafa nije karamela

Mnogo smo se nadali, loše smo se udali… Dovoljno je samo malo preradi srpska narodna poslovica, pa da se opiše kakav je utisak ostavila “Coca cola plus coffee” na nekoliko članova KAFICA tima, ali i na prijatelje našeg portala.

Jedinstveni je utisak da su svi mnogo više očekivali od pića koje se dugo očekivalo i za koje će uskoro krenuti velika marketinška kampanja.

Utisak je da mešavina najpopularnijeg pića i kafe ima ukus nekada popularnih bombone od kafe koje su se prodavale tokom devedesetih godina. I tada je vladalo mišljenje da korisnici tih bombona više očekuju lošu karamelu nego bilo šta drugo.

Takav je subjektivan doživljaj i za novi napitak, iz kompanije smeštene u Atalanti, koji nije uspeo da pobegne od ukusa loše karamele. Kafa se oseća ali tek u tragovima, a kao se piće hladi, tako dobijamo ukus koji nije dostojan imena najveće svetske kompanije.

Zanimljivo je da na ambalaži nigde nemamo količinu kofeina, ali da nam jasno kažu da u jednoj konzervi imaju “prirodne arome kofeina”.

Za sada, se “Coca cola plus coffee” može pronaći u Idea radnjama po promotivnoj ceni od soro 50 dinara, a preporučena cena će iznositi oko 80 dinara.

Uskoro možemo da očekujemo da se javnosti prikažu i kafe znalci iz Doncafe, koji su “konstruisali” COOL CAFE.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *