VESTI

Toplom kafom spasio zaleđene mačiće (VIDEO)

Tragičan prizor pretvorio se u toplu priču kada je radnik naftne bušotine iz Alberte u Kanadi, toplom kafom spasao tri napuštena mačeta smrznuta u snegu pored puta.

Kendal Diviš je akciju spasavanja napuštenih mačića snimio i podelio na društvenim mrežama, a video se proširio svetom vrtoglavom brzinom.

U svojoj objavi na Fejsbuku, Diviš objašnjava da je mačke pronašao nedaleko od naftne bušotine na kojoj radi. Po stanju u kome su se nalazili mladunci pretpostavio je da su u snegu proveli celu noć. Jedno mače je bilo slobodno, no repovi druga dva su bili zaleđeni i prilepljeni za zemlju.

U želji da pomogne, Kendal se snašao i toplom kafom koju je imao u kolima uspeo je da odvoji repiće mladunaca, utopli ih i odnese na sigurno.

Uz objavu sa video-snimkom akcije spasavanja, Kendal je pozvao sve koji su zainteresovani da udome ove male „srećnike“, da mu se jave, ne sluteći kakvu popularnost će steći štirom sveta.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *