VESTI

Torba za vašu kafu!?

Najlepša stvar u vezi sa modom? To što je nepredvidljiva, sveobuhvatna i širi se na sve segmente našeg života. Pre nego što uspemo da se osvestimo evo još neka naša navika, ili ritual dobijaju novo ruho. U ovom slučaju, možda smo zapravo između industrijskog dizajna i mode, a možda ne bi trebalo uopšte da smišljamo oznake, već da uživamo u proizvodu novog doba. Naime, kafa za poneti sada je dobila svoje torbice.

Da li ste znali da postoje torbice za kafu za poneti? (фото 1)

@I.AM.FEM

Da li ste znali da postoje torbice za kafu za poneti? (фото 2)

@LISSYRODDYY

Dobro, možemo da kažemo i da je kafa u ulozi torbice. Možda i jeste malo zbunjujuće, ali svaki put kada je neki ovako sumanut trend u pitanju, sve je to i više nego neodoljivo. Ukoliko ste posvećeni ljubitelj kofeina kome je kafa za poneti skoro srasla za ruku, obradovaće vas činjenica da su mali brendovi i dizajneri počeli da dizajniraju svojevrsne navlake sa ručkom za to go šoljicu.

Da li ste znali da postoje torbice za kafu za poneti? (фото 3)

@I.AM.FEM

Da li ste znali da postoje torbice za kafu za poneti? (фото 4)

@I.M.FEM

Kako to zapravo izgleda? Poručite kafu i onda je umesto kartonske zaštite „obučete“ u opasač i možete je nositi dalje. Posebno zgodno za sve one koji večito žongliraju punih ruku. Neki dizajneri su otišli i korak dalje, pa tako I am Fem nudi nekoliko varijacija na temu, tu su kožne navlake za čašu sa metalnim, ili lancima od klirita. A u ponudi su i setovi koji podrazumevaju i termos, pa tako možete spremiti sebi kafu i išetati sa njom u elegantnom pakovanju. Ona kolekcije izabacuje na Etsy-u po principu dropova, a kreacije su toliko kul da se isplati imati brze prste.

Da li ste znali da postoje torbice za kafu za poneti? (фото 5)

@NOBRAND.CUSTOM

Da li ste znali da postoje torbice za kafu za poneti? (фото 6)

@DIMDA_

Sledeća kreacija se zapravo ne proizvodi, radi se o koncept dizajnu koji podelio Daisuke koji je u Insta svetu poznatiji pod nick-om Dimda. On reciklira stare brendirane stvari i daje im novi, neočekivan oblik. Ovog puta iskristio je nekadašnji Louis Vuitton aksesoar kako bi napravio držač za vinsku čašu. Iskreno? Od kad smo to videli opsednuti smo idejom da imamo jedan baš takav za žurke, čak ne mora ni da bude markiran.

Tekst: buro247.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *