FEST 2k20

Ulaz na Festival DOBRE kafe BESPLATAN!!!

Već više od tri i po godine kafe festival u Beogradu je misaona imenica. Razočarani takvom situacijom, operativci portala KAFICA.RS,  rešili su da uzmu sudbinu u sopstvene ruke i da uz veliku pomoć Gradske opštine Vračar organizuju druženje kafopija.

Da bi što više zaljubljenika u kafu videlo kafe izlagače iz Srbije ali i regiona odlučeno je da ulaz na dvodnevni kafe praznik bude BESPLATAN. 

Za sve prisutne goste obezbeđena je besplatna degustacija kafa, kao i edukativne radionice (“Male tajne, velikih majstora”) za koje će zainteresovane kafopije morati da se prijave. U slučaju da odslušaju svih sedam ili osam predavača dobijaće duplomu “Kafica akademije”(početni nivo).

“Želimo da Beograđanima pokažemo sve čari kafe. Rešili smo da se odreknemo novca od ulaznica pošto želimo da svi zainteresovani besplatno uživaju u kafi i edukaciji. Na taj potez smo se odlučili, zbog sjajnih ljudi iz GO Vračar, koji su prepoznali našu strast i trud i omogućila nam odlične uslove”, jasan je menadžer portala Saša Tričković.

Veliki sajam kafe u BeoEXPO hali koštao je svakog kafopiju 500 dinara, dok je Festival kafe u “Mixer house” koštao upola manje.  

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

One Reply to “Ulaz na Festival DOBRE kafe BESPLATAN!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *