PRIČE UZ KAFU

ZA RESPEKT: “Balkanski kralj kafe” uz Milenu do smrti!

Naše glumačke zvezde daleko su od velikih honorara kakve imaju njihove kolege u inostranstvu. Ipak, nešto više sreće od ostalih glumaca u Srbiji imali su čuveni glumački asovi Milena Dravić i Dragan Nikolić, koji su bili zaštitna lica Grand kafe.

“Krivac” što su Milena i Gaga imali kraljevski tretman u poznatoj kafe imperiji je  generalni direktor strateškog poslovnog područja Kafa, Atlantic Grupa, Andrej Bele, koji je od prvih reklama koje su naši najpoznatiji glumci uradili postao njihov veliki prijatelj…

ZAUVEK PRIJATELJI: Milena i Andrej


Prvi čovek Grand kafe nije želeo da od njihovog prijateljstva pravi reklamu, već je u tajnosti pomagao Mileni do poslednjeg dana. Pošto poznati glumački par nije imao decu, Bele je preuzeo ulogu da brine o Mileni, koja je u nekoliko navrata bila u nezavidnoj situaciji. Čim je Milena bila bolje, Andrej je pokušavao da je podigne raznovrsnim akcijama, tako da je u jednom periodu inspirisao našu heroinu da okupi ekipu i da se napiše monografija o Draganu Nikoliću.


Grand kafa je bila sponzor tog projekta, a Bele je bio ponosan što je Mileni ispunio želju i što je monografija “Gospodin mangup” doživela promociju. Andrej je svakodnevno pomagao Mileni, posle Draganove smrti 2016. godine, iako Milena odavno nije imala ugovor sa kompanijom u kojoj je Bele glavnokomandujući. Preko Andreja su dolazili skupi lekovi, tako da je Milena do poslednjeg dana imala velikog prijatelja pored sebe.

Ostatak teksta možete pročitati u našem MAGAZINU. Kliknite OVDE.

Kafica
KAFICA je Vaš verni prijatelj u svetu kafe. Nikad Vas neće izdati... uvek će Vam reći pravu istinu o svakom espresu. Pratite KAFICU.
https://www.kafica.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *